Nauka języka angielskiego i niemieckiego przez internet  

SLOWNICTWO.PL
serwis do utrwalania słownictwa
z języka angielskiego i niemieckiego

intensywna nauka słówek przez internet z lektorem


Login:  

Hasło:  
Zapamiętaj swoje dane
Rejestracja | Reset hasła



SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI I ANGIELSKO-POLSKI
Z WYMOWĄ LEKTORA   (Przetestuj lektora)

Szukaj słówko lub wyrażenie:    
ą ć ę ł ń ó ś ź ż 
OPINIE UZYTKOWNIKÓW SERWISU
Opinie o serwisie Słownictwo.pl

Razem wpisów: 229

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Autor serwisu nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników
przedstawiane na tych stronach

[ Poprz. ]  [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [Nast.]

Taischa
W ten sposób ucze sie samodzielnie angielskiego, niestety pracuje i w mojej miejscowosci (12tys. miasteczko) nikt nie uczy tą metodą, dodatkowo posiadam program-slownik z wymową więc jak dla mnie to idealne połączenie, a tempo nauki zależy tylko od tego kiedy mam czas.Pozdrawiam

Taischa, 55 lat
2006-02-08 21:57
 
Pablus
Wielkie oklaski należą się dla wykonawcy tej strony

Pablus, 35 lat
2006-02-08 21:37
 
Havi
Cudownie, że taka strona istnieje, to naprawdę kawał świetnej roboty. Ja dzięki tym lekcjom mam zamiar zapisać się na kursy prowadzone metodą Callana i mam nadzieje dalej wspomagać się lekcjami na tej stronie.

Havi, 45 lat
2006-02-08 21:36
 
Elwisek
Od niedawna zaczęłam korzystać z tego serwisu z nadzieją, że pomoże mi w nauce j. angielskiego. Uczę się metodą Callana i mam nadzieję, że ten serwis pomoże mi szczególnie przy nauce pisowni, bo w metodzie tej nie poświęca się na to temu zbyt dużo czasu, a proponowane dyktanda na pewno nie wystarczą.

Elwisek, 39 lat
2006-02-08 19:34
 
Magdalena
Strona Słownictwo pomogła mi przezwyciężyć problemy związane z pisownią i utrwalaniem słów. Ponieważ jestem dyslektykiem i nie jestem wzrokowcem pisownia angielska sprawia mi dużo kłopotów. Doskonałym rozwiązaniem tych problemów jest właśnie strona Słownictwo ponieważ pozwala do skutku utrwalać sposób zapisu słów w języku angielskim. Wynikiem ćwiczeń na tej stronie są dyktanda zawierające mniejszą ilość błędów i wysoka efektywność nauki.

Magdalena, 28 lat
2006-02-08 18:26
 
Jolunia
Chcę nauczyc sie angielskiego i slownictwo mnie motywuje do codziennej pilnej pracy

Jolunia, 53 lata
2006-02-08 17:38
 
Sunny55
Bardzo fajna stronka, która pomaga w opanowaniu słownictwa. Chodziłam na kurs Callana przez rok przed maturką i podoba mi sie taka forma nauki.

Sunny55, 31 lat
2006-02-08 17:24
 
Ewela
Bardzo, ale to bardzo ten serwis pomaga mi w przyswajaniu slowek, a przede wszystkim w nauce pisania tych slowek

Ewela, 37 lat
2006-02-08 15:48
 
Medyk
Bardzo przydatny system nauki. Oceniam bardzo wysoko.

Medyk, 59 lat
2006-02-08 13:16
 
Ren555
Uważam, że to świetny pomysł na taki serwis i z pewnością bardzo pomocny w nauce, szczególnie dla osób, które nie mają osoby, z którą mogłyby się uczyć. Sama poleciłam już kilku osobom ten serwis i są bardzo zadowolone z niego.

Pozdrawiam Renata

Ren555, 41 lat
2006-02-08 10:27
 
Iwona100
Jak dla mnie jest to świetna strona, ponieważ mam ogromne kłopoty z pisownią. Przerobiłam chyba tylko dwie lekcje i widzę, jak trudno mi zaliczyć kolejną, ale system nauki na tej stronie jest wspaniały.

To najlepsza metoda nauki pisania, jaką poznałam.

Pozdrawiam Iwona

Iwona100, 38 lat
2006-02-08 09:16
 
Gina
Moim zdaniem Progran ten powinien być chlubą kursów metody CALLANA, pozwala on podnieść skuteczność tej metody i w szybkim czasie opanować całe słownictwo z kursu jak również powtórzyć i utrwalić to co było. Uzupełnia on kurs Callana o szybką i łaptwą naukę pisania słówek, z czym jak doskonale sobie wszyscy zdają sprawę, wiele osób ma najwiekszy problem

Gina, 46 lat
2006-02-08 08:50
 
Jola
Witaj Krzysztofie! Nauka tą metodą pod Twoim czujnym okiem to dla mnie przyjemność.

Pozdrawiam Jola

Jola
2006-02-07 22:32
 
Ada
Uczę się metodą Callana od roku i muszę stwierdzić iż zdecydowanie wymagana jest dodatkowa praca ucznia w zakresie pisania, ponieważ zdolność ta jest podczas lekcji przyswajana w sposób tylko podstawowy. Życzę sukcesów !

Ada, 43 lata
2006-02-07 21:48
 
Dorota
Uważam ,że ta strona jest bardzo przydatna ponieważ pomaga zapamiętywać słowa, jak również uczy pisowni poszczególnych słów a to oczywiście procentuje w dalszej nauce.

Ja osobiście nie mam motywacji jeśli mam tylko uczyć się z książki, a dzięki tej stronie chętnie wracam do nauki i daje mi to satysfakcję z zaliczonych lekcji. Pozdrawiam.

Dorota, 50 lat
2006-02-07 20:34
 
Liliana
Uwazam, że w metodzie Callana za mało jest mozliwosci nauczenia sie poprawnej pisowni. Wg mnie dyktanda nie są wystarczajacym sposobem na UTRWALENIE pisowni angielskich wyrazów. Ten serwis jest uzupełnieniem tego braku.

Liliana, 38 lat
2006-02-07 20:10
 
Kopkaelz
Program ten jest dobrym uzupełnieniem wiedzy i forma powtórki jaką posiadłam na lekcjach angielskiego Metodą Callana. Bardzo motywuje mnie do nauki. Moje problemy z zapamiętaniem pisowni zmalały. Szczerze mówiąc- korzystałam do tej pory z różnych programów do nauki angielskiego ale dopiero serwis "słownicto" spełnił moje oczekiwania.

Kopkaelz, 47 lat
2006-02-07 19:48
 
Meduza
Serwis jest dodatkową świetną pomocą. Dopiero, gdy zaczęłam korzystać okazało się jak szybko ulatują słówka używane bez kontekstu.Powiedziałabym,że dopiero takie uzupełnienie wiedzy z lekcji daje najlepszy efekt

Meduza, 68 lat
2006-02-07 15:46
 
Adam
Super strona dzięki której najlepiej mi wchodzą słówka

Adam, 41 lat
2006-02-07 14:35
 
Ejsi
Ponieważ jestem wzrokowcem więc to bardzo ułatwia mi nauczenie się słówek które są wykorzystywane na lekcjach w szkole

Ejsi, 41 lat
2006-02-07 14:32
 
[ Wcześniejsze opinie ]

Slownictwo.pl
Copyright © 2017 by EKLO Krzysztof Klonowicz


Regulamim serwisu   Polityka prywatności   Funkcjonalność   Program Partnerski   Kiosk   Blog   Kontakt