Nauka języka angielskiego i niemieckiego przez internet  

SLOWNICTWO.PL
serwis do utrwalania słownictwa
z języka angielskiego i niemieckiego

intensywna nauka słówek przez internet z lektorem


Login:  

Hasło:  
Zapamiętaj swoje dane
Rejestracja | Reset hasła



SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI I ANGIELSKO-POLSKI
Z WYMOWĄ LEKTORA   (Przetestuj lektora)

Szukaj słówko lub wyrażenie:    
ą ć ę ł ń ó ś ź ż 
OPINIE UZYTKOWNIKÓW SERWISU
Opinie o serwisie Słownictwo.pl

Razem wpisów: 229

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Autor serwisu nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników
przedstawiane na tych stronach

[ Poprz. ]  [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [Nast.]

Gagamz
Uczę się angielskiego w Londynie. Ta strona to jest coś najwspanialszego, co znalazłam i co mi pomaga w nauce języka i nie wyobrażam sobie nauki bez Was!!!

Gagamz, 60 lat
2006-02-06 18:04
 
Ulka
To super program, korzystam z niego od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Nauczyłam się wielu słówek. Korzystają z niego takiże moi domownicy w ramach treningu myślowego

Ulka, 50 lat
2006-02-06 17:46
 
Aga73
Bardzo pomaga mi strona w nauce, uważam że jest rewelacyjna i bardzo wspomaga naukę, nie czarujmy się ale bez znajomości słówek żadna metoda nie ma sensu.dzieki tej stronie jestem zmobilizowana i powtarzam słówka regularnie.

Aga73, 44 lata
2006-02-06 17:27
 
Aldonali21
To narazie jedyna dotad metoda ,dzieki której udało mi sie w ciagu niewielkiego czasu opanowac tylu słów.

Aldonali21, 33 lata
2006-02-06 17:25
 
Kronia1
Taki serwis jest bardzo pomocny w nauce, możliwość sprawdzania słownictwa zwiazany z lekcjami bardzo mi pomógło, a co najważniejsze nauczyl mnie pisac poprawnie po angielsku.

Kronia1, 44 lata
2006-02-06 17:19
 
Jackaczy
Witam. Właśnie takiego serwisu (programu) brakowało metodzie Callana. Jak inaczej samemu sobie robić dyktanda - nic prostrzego jak tylko wejść na stronę i problem z głowy.Można ćwiczyć ćwiczyć i ćwiczyć - mi to zaczeło przynosić efekty.

Jackaczy, 46 lat
2006-02-06 16:44
 
Bartamama
Bardzo przyjemne są Państwa lekcje i błyskawicznie zapamiętuję słówka dzięki nim.Mam nadzieję, że będę mogła się jeszcze pouczyć korzystając z Waszego serwisu.Pozdrawiam!

Bartamama, 36 lat
2006-02-06 16:43
 
Magdusia0207
Strona mobilizuje mnie do nauki Języka angielskiego ( własciwie jest to pierwsza tego typu strona, która naprawdę mnie w to wciągnęła i jeśli tylko czas mi na to pozwala, to staram sie z niej korzystać). Myślę, że wiele osób pogłębiło swoją wiedzę dzieki tej stronie

Magdusia0207, 35 lat
2006-02-06 16:39
 
Lusiek84
Strona jest bardzo przydatna. Poza lekcjami w szkole Callana dobrze jest wszystko sobie powtorzyc, a ta strona idealnie sie do tego nadaje.

Lusiek84, 33 lata
2006-02-06 16:13
 
Kropka
Państwa serwis umozliwia utrwalanie słownictwa z zajęć i a także jego poszerzania

Kropka, 34 lata
2006-02-06 16:10
 
Modzelki
Uczę się sama, a automailing w dużym stopniu mnie dopinguje do systematycznej nauki.

Modzelki, 39 lat
2006-02-06 16:08
 
Bedi
choc jestem bardzo oporny do angielskiego (biegle francuski) to dzieki tej stronie umialem sie siedzac w domu zmobilizowac i z PRZYJEMNOSCIA robic pokolei lekcje wysylane na @ SUPER strona nawet kursy na cd sie umywaja Pozdrawaim

Bedi, 35 lat
2006-02-06 16:03
 
Szymoch
dobra metoda na lepsza i bardziej skuteczna nauke angielskiego

Szymoch, 38 lat
2006-02-06 15:42
 
Roman
Jak usłyszałem, że serwis może upaść wpadłem we wściekłość. Jak można rościć sobie prawa autorskie do słów i słówek w języku angielskim. Pan nie korzysta z metody Callana a jedynie wykorzystuje zasób słówek bazując na lekcjach i w ich porządku występowania. Nie można u Pana znaleźć materiałów źródłowych w postaci książek czy plików MP3, które występują przy zakupie oryginalnego materiału (a w sieci jest tego od groma). Uważam, że mógłby być Pan partnerem dla nich w tworzeniu skuteczniejszych metod sprawdzania materiału lekcyjnego. Pozdrawiam i życzę by Pana wysiłek został doceniony a nie zaprzepaszczony przez jakiś adwokatów od prawa autorskiego (skąd by nie byli). Może powinien Pan opatentować swój program ?


Roman, http://wawrzyn.foxnet.pl/
2006-02-06 15:34
 
Joanna
Serwis jest bardzo potrzebny, doskonale uzupełnia moje braki w zakresie pisowni, pomaga mi w przygotowaniu się do egzaminów. Stanowi świetne uzupełnienie metody Callana.

Joanna, 45 lat
2006-02-06 15:32
 
Piki55
Brdzo pomógł mi ten serwis, wiele nowych słów przyswoiłam w bardzo krótkim czasie. Dziękuję.

Piki55, 36 lat
2006-02-06 15:23
 
Sfinx
Szanowni Państow oważam ze serwis robi wiele dobrego i poztywnie wpływa na rozwój i rozpowszechnianie tej znakomitej metody w świecie wiem że gdybym nie sprubował tutaj nie poszedłym sie zapisac na kurs. Pozdrawiam i szczeże popieram działalność serwisu

Sfinx, 38 lat
2006-02-06 15:23
 
Wiwir
Idealna metoda sprawdzania zasobów słownictwa uczenia się i utrwalania.

Wiwir, 50 lat
2006-02-06 15:22
 
Kahlua
dzieki tej metodzie nareszcie jezyk angielski stal sie dla mnie przyjacielem a nie wrogiem

Kahlua, 43 lata
2006-02-06 15:15
 
Tigerek
Dzięki temu programowi mam najlepsze wyniki z grupy z dyktanda.Dla mnie rewelacja.

Tigerek, 44 lata
2006-02-06 15:14
 
[ Wcześniejsze opinie ]

Slownictwo.pl
Copyright © 2017 by EKLO Krzysztof Klonowicz


Regulamim serwisu   Polityka prywatności   Funkcjonalność   Program Partnerski   Kiosk   Blog   Kontakt