Nauka języka angielskiego i niemieckiego przez internet  

SLOWNICTWO.PL
serwis do utrwalania słownictwa
z języka angielskiego i niemieckiego

intensywna nauka słówek przez internet z lektorem


Login:  

Hasło:  
Zapamiętaj swoje dane
Rejestracja | Reset hasła



SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI I ANGIELSKO-POLSKI
Z WYMOWĄ LEKTORA   (Przetestuj lektora)

Szukaj słówko lub wyrażenie:    
ą ć ę ł ń ó ś ź ż 
OPINIE UZYTKOWNIKÓW SERWISU
Opinie o serwisie Słownictwo.pl

Razem wpisów: 229

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Autor serwisu nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników
przedstawiane na tych stronach

[ Poprz. ]  [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [Nast.]

Millerka
Program jest bardzo pomocny przy uczęszczaniu na kurs metodą Callana, pomaga utrwalać przerobiony materiał na kursie.

Millerka, 41 lat
2006-02-06 15:12
 
Twasil
Uważam, że Pana strona zdecydowanie jest doskonałym uzupełenienem nauki. Ponieważ uczy jak pisać słowa, a nie tylko jak je wymawiać. Wiem, że wielu uczestników kursu ma probelmy z pisowanią, co przekłada się na gorsze wyników egzaminów

Twasil, 45 lat
2006-02-06 15:11
 
Kubus
Chciałbym Panu pogratulować efektu Pańskiej pracy. Niezależnie od tego, jakie słownictwo można tu powtarzać, nie spotkałem się jeszcze z tak dopracowaną stroną.

Kubus, 37 lat
2006-02-06 15:09
 
Aniargentyna
serwis ma te przewage nad innymi, ze nie ma na nim przerostu formy nad treścią. Nie ma zbędnych gifów i bajerków. Jest normalnym nie rozpraszająctym uczacego się serwisem

Aniargentyna, 40 lat
2006-02-06 15:08
 
Mklimek
to chyba najlepsza metoda nuki pisania w jez. angielskim

Mklimek
2006-02-06 14:57
 
Atamanka
Rewelacyjny sposob na wkucie slowek dla uczacych sie ta metoda! Polecilam te strone juz kilku osobom, takze sa bardzo zadowolone. Tak trzymac! Dobra robota


Agnieszka

Atamanka, http://www.atamanka.pl/
2006-01-19 11:35
 
Radek
Dobry Wieczór!Chciałem Panu serdecznie podziękować za serwis wwww.
slownictwo.pl.Uczę się od 2 miesięcy i odczuwam o wiele większe
efekty niż kucie słówek z zeszytu itp.Jeszcze raz dziękuję za ta
pomoc, która służy tak wielu ludziom, za włożony czas w stworzenie
serwisu.Bardzo proszę o jego rozwój i życzę powodzenia!

Radek
2006-01-15 19:37
 
Waldek
Stronka jest naprawde fajna i pomocna, jednak zaproponował bym jedną zmiane, dopiero zaczynam jestem na 5 lekcji, troche przezkadza mi to ze wyrazy w danych lekcjach są ze soba nie zwiaząne, pomieszane (cechy wyglądu, liczby, nazwy ubioru) moim zdaniem lepiej słówka wchodziły by do głowy gdyby była jedna lekcja z liczbami, druga z nazwami ubiorów inna z nazwami państw i stolic etc. Takie jest moje zdanie.Mimo to i tak mi się podoba i będe dalej kontynuował nauke na niej.
Pozdrawiam

Waldek
2006-01-07 20:29
 
Marta
Bardzo profesjonalnie zrobiona stronka. Super narzędzie do do nauki słówek!!!!. Jestem niezmiernie wdzięczna autorowi

Marta
2006-01-04 13:12
 
Michal
nie wiem co powiedzieć ... DZIĘKUJĘ BARDZO !!!

Michal
2006-01-03 11:22
 
Renata
Naprawde świetny pomysł, dzieki Wam mobilizuje sie do w miarę regularnej nauki. Bardzo dziękuję za takie niestresujące,, funkcjonalne i przyjemne rozwiązanie. Jestem Waszą stałą uczennicą.

Renata
2005-12-26 16:58
 
Nina
przy zapisie do szkoły gdzie praktykują metodę Callana zakwalifikowano mnie do początkujących O ZGROZO!!! to chociaż tutaj bez stresu sobie walczę. SUPER STRONA!! DZIĘKI DLA AUTORA - or - óW

Nina, http://ninner.chlip.com/
2005-12-11 22:57
 
Ewelina
Swietna strona, dużo pomaga, pare razy opuśiciłam zajęcia i bardzo mi pomogło.Gratuluje pomysłu jestem fanką tej strony.

Ewelina
2005-12-08 13:07
 
Onion
jestem pelen podziwu dla autora za opracowanie tego systemu. dzieki niemu nauka slowek jest przyjemna i ciekawa. Mam jednak jedno 'ale' a mianowicie dobor materialu - czasem wystepuja bledy w tlumaczeniu a niektorych odpowiedzi po prostu nie da sie domyslic ze wzgledu na nieznajomosc kontekstu w jakim program oczekuje odpowiedzi.
Przydalby sie wiekszy nacisk polozony na poprawienie tej kwestii przy kolejnych aktualizacjach...

Onion
2005-12-03 11:25
 
Katarzyna
To świetne miejsce do powtórzenia słówek. Wielkie dzięki

Katarzyna
2005-11-25 22:07
 
Paweł
SUPER STRONKA !!! Chodziłem na Callana, a dzięki tej stronce można świetnie powtórzyć meteriał i nie tylko!! Ogromny PLUS.

Paweł
2005-11-22 12:47
 
Agata
Strona super Jeszcze nie do końca przejrzałam ją od A do Z, bo dopiero niedawno dowiedziałam się o niej - ale jest bardzo pomocna Prosze tylko o pomoc. Na wstępie ustawiłam w konfigruracji wszelkie poziomy, cześtotliwość itp. lecz rozpoczęłam powtórkę od 63 lekcji, gdyż akurat w szkole Callana jestem na jej poziomie. I teraz dostałam przypomnienie zrobienia kolejnej 64. Tylko ze chciałabym zacząć powtórkę jednak od początku tj.od 1 lekcji. Jak mam to zrobić, żeby przypomnienia były od pierwszych lekcji a nie od 64 jak jest teraz?
Pozdrawiam ,Agata

Agata
2005-11-18 12:49
 
Ewa
Bardzo pomocna w nauce. Nigdy nie myslalam uczyc sie w ten sposob, ale dzieki tej stronie zmienilam zdanie. Duzu plus - nie zawiesza sie, chodzi szybko i nie ma przestojow.

Ewa
2005-11-11 20:13
 
Renata
Korzystam już dość długo i chwalę ten program. Próbuję przejść przez czasowniki nieregularne ale ilość ich w jednej lekcji jest za duża i nigdy jeszcze nie skończyłam lekcji. Czy można byłoby skrócić lekcję do 25 czasowników?

Renata
2005-11-08 09:51
 
Monika
Przypadkowo znalezione, ale to jest właśnie to! Chodzę na Callana, a ta stronka jest świetną formą powtórki i odświeżenia sobie materiału...
Pokazuje też, jak szybko zapominamy słówka, choć wydaje się, że mamy je już w paluszku
eeeech...
Chylę czoło przed adminem, za doskonały pomysł i jego realizację.

Monika
2005-11-08 00:04
 
[ Wcześniejsze opinie ]

Slownictwo.pl
Copyright © 2017 by EKLO Krzysztof Klonowicz


Regulamim serwisu   Polityka prywatności   Funkcjonalność   Program Partnerski   Kiosk   Blog   Kontakt