Nauka języka angielskiego i niemieckiego przez internet  

SLOWNICTWO.PL
serwis do utrwalania słownictwa
z języka angielskiego i niemieckiego

intensywna nauka słówek przez internet z lektorem


Login:  

Hasło:  
Zapamiętaj swoje dane
Rejestracja | Reset hasła



SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI I ANGIELSKO-POLSKI
Z WYMOWĄ LEKTORA   (Przetestuj lektora)

Szukaj słówko lub wyrażenie:    
ą ć ę ł ń ó ś ź ż 
OPINIE UZYTKOWNIKÓW SERWISU
Opinie o serwisie Słownictwo.pl

Razem wpisów: 229

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Autor serwisu nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi użytkowników
przedstawiane na tych stronach

[ Poprz. ]  [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [Nast.]

Czudak
Witam adminie. W statystykach przydała bys się jeszcze kolumna z ilością słówek, które dostępne są w danej lekcji. Wtedy statystyka była by kompletna
Ta procenowa ocena bradzo mi odpowiada, uczę się dotąd słówek aż nie uzyskam 100% i to mi odpowiada. Tylko palce bola mnie już od tego stukania w klawiaturę. Nie wiem dlaczego ale ta strona bardziej mi przypadała do gustu niż ang.pl (chociaz tam tez niczego nie brakuje) Życzę dalszego rozwoju tej strony. Sam wiele lat prowadziłem różne strony.. i wiem ile wysiłku wymaga zadowolenie większości odwiedzających. Spełnić wszystkich życzeń gości sie nie da, ale można wybrać kilka najtrafniejszych uwag i wprowadzić je w życie.

W życiu można mieć wszystko co potrzebne jest ci do szczęścia ale nie możesz mieć wszystkiego

Czudak
2005-11-05 22:24
 
Administrator
Odpowiedź dla Maćka:

W serwisie nie ma opcji powtarzania materiału co jakiś czas. Aby utrwalic sobie starą lekcję można kiedy się chce po prostu ja uruchomic ponownie.
Czekam jednak na konkretną propozycję jak to by miało wyglądać. Jesli taka opcja będzie potrzebna nie wykluczone, że się niebawem pojawi.

Pozdrawiam wszystkich
Krzysztof

Administrator, www.slownictwo.pl
2005-11-02 19:31
 
Maciek
mam pytanko do admina .Od kilku dni uzywam twojego programu[świetna sprawa] i jakos nie moge dojść do tego jak se mozna ustawić powtórzenia materiału co jakiś czas zeby se utrwalac ,czy jest to mozliwe a jak to w jaki sposób ? z góry dziekuje za odpowiedż. pozdrawiam

Maciek
2005-11-02 16:28
 
Alicja
Ale fajna stronka!A jak sympatycznie można spędzić na niej czas z Panem Callanem! Dodanie dźwięku oraz wprowadzenie dyktand byłoby wielką pomocą dla nas.Może dałoby się to wprowadzić? Byłoby super!Pozdrawiam wszystkich uczących się oraz twórcę strony, któremu gratuluję pomysłu!

alimur

Alicja
2005-10-31 22:14
 
Mariusz
pomysł znakomity, wykonanie świetne

Mariusz
2005-10-31 18:51
 
Grzegorz
Jeżeli będzie dźwięk to bardzo proszę o dyktanda z poszczególnych lekcji. Słabo działa pamięć z wykonania poszczególnych lekcji. Bywa, że nie są zapamiętane. Reszta jest OK.

Grzegorz
2005-10-30 16:07
 
Jarek
Tak! własnie mowa to byłoby super. Mam coś takiego nazywa sie Super Memo, ale kolejność uczenia się słówek różni się z Callanem

Jarek
2005-10-27 22:10
 
Kasia
strona super, ale czy nie można dodac dzwięku tzn. wymowy słówek

Kasia

Kasia
2005-10-26 17:15
 
Grzegorz
Super!

Grzegorz
2005-10-23 18:53
 
Danuta
Serdecznie dziękuję osobie, która stworzyła ten serwis. Jest bardzo profesjonalny, z pewnością będę go polecała znajomym. Gdyby był jakiś konkurs, to głosowałabym na tę stronę! :cool:

Danuta
2005-10-23 18:00
 
Liliana
hello
super serwis
znajomi tez już korzystają
Twoja praca na pewno nie poszła na marne

Liliana
2005-10-19 20:03
 
Madzia
DZIEKUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madzia
2005-10-17 19:35
 
Ryszard
Znakomita strona, tego właśnie potrzebowałem, popieram inicjatywę.

Ryszard
2005-10-17 08:01
 
Filip
super strona przyda sie na 100% popieram takie akcje

Filip
2005-10-14 17:51
 
Aga
DOSKONAŁA STRONA I METODA,
Bardzo mi się podoba....
czy jest może z niemieckim tez cos takiego?:cool:

Aga
2005-10-14 09:06
 
Katarzyna
Bardzo dziękuję za tę stronkę. Bardzo mi się przydaje! Efektem jest drugi test napisany najlepiej w grupie. Dzięki!
Pozdrawiam, Kaśka

Katarzyna
2005-10-12 12:40
 
Pola
Super! nareszcie przyswajam sobie słownictwo. Fakt, że siedzę tu też trochę czasu i robię, dopóki nie uzyskam 100%. Ale dzięki temu uczę się! Wielkie dla admina za to, że ta strona istnieje. Pozdrawiam

Pola
2005-10-12 11:13
 
Katarzyna
Super strona!Polecam goraco wszystkim!

Mam tylko 1 pytanie....Dlaczego nie moge sie "dostac" do lekcji nr 59.Podobno nie mam uprawnien....ale juz do 60 mam.Nigdy nie mialam takiego problemu...:confused zieki.

Katarzyna
2005-10-10 19:09
 
Ada
Bardzo dziekuje za ta strone!!! W koncu cos sensownego. Mam nadzieje ze serwis bedzie sie rozwijal, za co bardzo trzymam kciuki!
Jedyna uwaga, to ze czasem brak jest jakiejs wskazowki o jakie slowo chodzi, bo jak sami wiecie w angielskim jest wiele mozliwosci. Trzeba wtedy pamietac, ze chodzi o konkretne slowko z danego "stage'a". Bede z uwaga sledzic wszelkie nowosci

Ada
2005-10-04 19:51
 
Osiol
Swietna strona, bardzo pomocna! Dzieki!!!

Osiol
2005-10-04 15:30
 
[ Wcześniejsze opinie ]

Slownictwo.pl
Copyright © 2017 by EKLO Krzysztof Klonowicz


Regulamim serwisu   Polityka prywatności   Funkcjonalność   Program Partnerski   Kiosk   Blog   Kontakt