HOMEOpinie o serwisie

Opinie użytkowników serwisu

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ następne >> ]

cysarok [Adam]
2019-02-06 12:27:37

Fajny serwis. Uczysz się kiedy chcesz, ile chcesz i w jaki sposób chcesz. A jak jest człowiek wytrwały to opłaty się obniżają. Ja teraz mam za 0 zł Pozdrawiam pana Krzysztofa i wszystkich użytkowników serwisu. Adam lat 65

dariuszniemiec [Dariusz Niemiec]
2017-09-29 22:29:23, Gdynia

Polecam wszystkim ten serwisJest to według mnie najbardziej efektywny sposób przyswajania słówek i zwrotów angielskich jaki do tej pory spotkałem - a szukam już długo )Po przerobieniu lekcji słówka pozostają w pamięci, poniważ każde nieznane do tej pory słowo jest tyle razy powtarzane, aż w końcu napiszemy je prawidłowo.Wygodna jest możliwość wyboru (sposobu) wprowadzania odpowiedzi:- Pisanie z klawiatury- Wiem, Nie wiem- Test wyboru- Dyktando- Tłumaczenie ze słuchu- Lista słówek- Tryb nauki LosowyKażdy znajdzie coś dla siebie.Oczywiście polecam wykupienie lekcji z lektorem - to ważna opcja gdy poznajemy nowe słowa.Wykupiłem również wersję mobilną - duża wygoda używania, gdy mamy chociaz kilka minut wolnego i telefon pod ręka.Autor programu (pan Krzysztof) nie próżnuje i stale rozwija tą aplikację.

sandra9991 [Sandra Pilipas]
2014-04-09 18:31:49

Super strona polecam. Niestety trochę droga lecz bardzo pomaga w nauce. Spróbujcie.

amach [Asia Machnicka]
2014-02-12 09:29:31, Darłowo

Pożyteczna strona. Nauka i przyswajanie słówek idą bardzo szybko. Polecam wszystkim. E-papieros

laiokon [Adam Kawa]
2014-02-07 13:16:31

Ciekawa strona. Powtarzanie słówek idzie bardzo szybko i sprawnie. Cena jest całkiem rozsądna.

teddy59 [Tadeusz Krutel]
2013-07-30 21:36:01

Jestem na tej stronie od bardzo dawna, przerabialem w między czasie dużo programów z j.ang. ale każdy mnie nudził i zniechęcał do nauki, więc wracalem tu.Od niedawna wykupiłem abonament Pro i nie mogę się oderwać.I żałuję że prędzej tego nie zrobiłem. W pracy słucham słówek z telefonu a w domu uczę się pisowni na lapku. Pzd.Tadeusz Krutel

dorcia81 [Dorota Zielinska]
2013-07-22 17:28:55

-)) Bardzo sie ciesze,ze jest taka stronka.Naprawde lepiej wchodzi angielski...Na pewno bede z niej skorzystala i juz troszke lepiej idzie... Pozdrawiam serdecznie Pana Krzysztofa -))

kasia781 [Katarzyna Wojciechowska]
2012-11-23 21:26:01, Piła

Bardzo się cieszę, że mogę kontynuować naukę z pełnym dostępem do materiałów. Proponowany sposób nauki jest dla mnie idealny, słówka zapamiętuję bez problemu, a nauka jest dla mnie przyjemnością. Na pewno będę polecać tę stronę znajomym, jest tego warta. Pozdrawiam, Kasia.

rowinto [Tomek]
2011-12-01 20:44:49

Bardzo ciekawy program do nauki słówek. Duży plus za możliwość tworzenia własnej bazy ze słownictwem. Na androidzie sprawdza się doskonale

gaba1456 [Gabriela Kot]
2011-06-29 12:37:06, Warszawa
uczennica

Bardzo fajna strona, ale minusem jest opłacanie nauki,

  [1]    [2]    [3]    [4]    [5]    [6]    [7]    [8]    [9]  
[ następne >> ]

Opinie dotyczące poszczególnych aplikacji mobilnych znajdziesz na stronach
Google Play i AppStore    

Wypróbuj bezpłatnie